Зеленський передав Ердогану список українських полонених – МЗС

Читать на русском
Під час візиту до Нью-Йорка президент України Володимир Зеленський передав президенту Туреччини Реджепу Ердогану список з 450 українських в'язнів.
president.gov.ua

Під час візиту до Нью-Йорка президент України Володимир Зеленський передав президенту Туреччини Реджепу Ердогану список з 450 українських в'язнів.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу у четвер, 30 вересня.

Він також пояснив, для чого це було зроблено.

Обмін полоненими: чому півтора року немає прогресу в переговорахПереговори щодо обміну полоненими практично заморожені. Коли був останній обмін і чому не проводять нових – в матеріалі Слово і діло.

«Президент Зеленський побачився з президентом Ердоганом у Нью-Йорку, у них була довга зустріч тет-а-тет, потім довга зустріч в складі делегацій. Ми, що називається, звірили годинники і з питань двостороннього порядку денного, і з питань, які президент Ердоган мав намір поставити під час зустрічі з президентом Путіним. Зокрема, президент Зеленський передав президенту Ердогану список з 450 українських в'язнів», - сказав він.

Нагадаємо, раніше президент України на Генасамблеї ООН закликав допомогти звільнити Нарімана Джелялова і інших полонених українців.

А під час візиту до США Володимир Зеленський передав список з 450 осіб незаконно ув'язнених українців на окупованих територіях Донбасу, Криму і РФ президенту Джо Байдену.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: