У Кабміні заявили, що для зростання тарифів в Україні немає ніяких передумов

Читать на русском
Немчинов заявив, що підвищення тарифів на комунальні послуги місцевою владою - це свідчення неспроможності на місцях
Міністр Кабміну Олег Немчиновslovoidilo.ua

У Кабінеті Міністрів України заявили, що немає жодних підстав підвищувати тарифи на комунальні послуги цього року. Це питання - не в компетенції уряду, оскільки питання формування тарифів передано у відання місцевої влади.

Про це написав міністр Кабміну Олег Немчинов на своїй сторінці в Facebook.

Опалювальний сезон під загрозою зриву: в яких областях виникли проблеми під час підготовкиСтарт опалювального сезону в Україні під загрозою зриву. У багатьох регіонах проблеми на етапі підготовки.

«За формування тарифів відповідає виключно місцева влада. Отже, високі тарифи - це свідчення неспроможності на місцях. Тому, ніякої підстави підвищувати тарифи для населення немає і не буде. Підкреслюю, що суми в платіжках повинні бути не більше, ніж розраховано на основі річних тарифних пропозицій» - зазначив він»

Немчинов також нагадав, що «Нафтогаз України» пропонує для побутових споживачів і виробників тепла і гарячої води цілком прийнятні ціни на газ.

Нагадаємо, що з 25 вересня вартість газу для побутових споживачів була встановлена «Нафтогазом» на рівні річного тарифу.

Тим часом у Лисичанську напередодні початку опалювального сезону від послуг опалення відключать 28 багатоквартирних будинків. Причиною відключення називають борги за послуги Опалення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: