США закуплять сотні мільйонів доз вакцини Pfizer для інших країн

Читать на русском
Адміністрація президента США закупить сотні мільйонів доз вакцини від коронавірусу виробництва Pfizer-BioNTech, щоб пожертвувати її іншим країнам.
Reuters

Адміністрація президента США закупить сотні мільйонів доз вакцини від коронавірусу виробництва Pfizer-BioNTech, щоб пожертвувати її іншим країнам.

Про це повідомляє The Washington Post.

Зазначають, що такими діями США хочуть активізувати зусилля щодо популяризації вакцинації у світі. Угоду на придбання вакцини можуть підписати уже на початку наступного тижня під час засідання Генеральної асамблеї ООН.

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

У виданні зазначають, що Джо Байден під час засідання закличе світових лідерів взяти на себе нові зобов’язання щодо боротьби із пандемією. І таким чином до вересня наступного року вакцинувати 70% світового населення.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Джо Байден проведе віртуальний саміт з питань COVID на Генеральній Асамблеї ООН. Ця зустріч присвячена розширенню та посиленню спільних зусиль щодо боротьби з COVID-19, заснованих на попередніх зустрічах світових лідерів і міністрів на форумах, таких як G7, G20 і Act Accelerator.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: