У президента Росії виключають контакти із Зеленським

Читать на русском
У президента РФ Володимира Путіна заявили про те, що наразі виключають будь-які контакти з президентом України Володимиром Зеленським.

У президента РФ Володимира Путіна заявили про те, що наразі виключають будь-які контакти з президентом України Володимиром Зеленським. Вони малоймовірні через позицію української сторони.

Про це повідомляє ТАСС.

Віч-на-віч з ворогом: коли відбудеться зустріч між Зеленським та ПутінимКоли очікувати зустрічі президентів РФ та України? Чи принесе вона довгоочікуваний прорив у відновленні Україною контролю над тимчасово окупованими територіями Донбасу та якою буде доля Криму – дізнавався політолог Олександр Радчук.

За словами прессекретаря президента Росії Дмитра Пєскова, Путіна не зачіпають ремарки особистого характеру на його адресу з боку Зеленського.

«Скоріше, це може викликати тільки жаль. Тому що, звичайно, здорова логіка диктує необхідність контактів між двома президентами. Але реальність говорить про те, що ці контакти малоймовірно до доти, поки триває така позиція Києва», - додав Пєсков.

Раніше Путін зажадав від російських ЗМІ не публікувати негатив про російську «еліту».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: