Путін зажадав від російських ЗМІ не публікувати негатив про російську «еліту»

Читать на русском
Путін під час зустрічі з керівництвом російських політичних партій, що пройшли до Держдуми VIII скликання, розкритикував роботу ЗМІ
Володимир ПутінФото РІАН

Президент Росії Володимир Путін зажадав від російських ЗМІ припинити публікувати негативну інформацію про так звану «еліту» держави. Замість цього, на думку Путіна, ЗМІ повинні публікувати інформацію за так званим «державним замовленням», інакше кажучи - тільки те, що схвалить Кремль.

Про це повідомляє ТАСС.

Так, 25 вересня Путін під час зустрічі з керівництвом російських політичних партій, що пройшли до Держдуми VIII скликання, розкритикував роботу ЗМІ.

Гірка Дума: як українців змушують голосувати за «Єдину Росію»У Кремлі залучають до голосування на виборах до Державної думи жителів окупованих територій України.

«Треба більше інформації про реальне життя країни, не якісь там колупання в брудній білизні якихось там еліт, а саме - більше інформації про реальне життя країни, про тих людей, які створюють її майбутнє, домагаються видатних результатів... те, що називається Держзамовленням, це точно по-сучасному потрібно і можна забезпечити» - заявив він.

Тим часом в Росії люди вийшли на протести проти фальсифікацій на виборах до Держдуми, що відбулися 17-19 вересня.

Нагадаємо, вибори до Держдуми

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: