Путін не збирається обговорювати з Зеленським питання Криму – Пєсков

Читать на русском
Прессекретар Путіна заявив, що Крим - це нібито регіон Росії, тому президент РФ навіть не збирається обговорювати це питання при гіпотетичній зустрічі з Зеленським
Дмитро ПєсковReuters

Попри те, що російський президент Володимир Путін готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським, на цій зустрічі не буде обговорюватися питання Криму, оскільки в Кремлі цей регіон вважають російським.

Про це заявив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков в [ефірі] (https://www.ontvtime.ru/live/russia1-tv.html) телеканалу «Росія 1».

Пєсков звинуватив Київ у свідомому гальмуванні підготовки переговорів двох президентів. Він заявив, що Зеленський хоче обговорювати питання Криму, а в Москві-де це питання вже давно закрите.

«Звірили годинник»: що дала зустріч між Байденом і ЗеленськимНа зустрічі з президентом Сполучених Штатів Володимир Зеленський отримав менше, ніж розраховував.

«Якщо говорити про політичну волю Путіна - то він чітко підтвердив, що готовий зустрічатися. Але поки такої ж взаємної політичної волі з Києва ми не бачимо... Річ у тому, що для нас не існує теми Криму. А, як нам кажуть в офісі президента України, Зеленський хоче обговорювати Крим. Ну, Крим з якої точки зору? Явно не з точки зору, що це регіон Росії. І в цьому плані це не може бути пунктом порядку денного. Тому поки в цьому плані не вдалося нікуди просунутися» - заявив він.

Нагадаємо, раніше Пєсков заявляв, що зустріч українського і російського президентів Володимира Зеленського і Володимира Путіна до кінця 2021 року навряд чи відбудеться.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: