Окупанти на Донбасі проводять масштабні навчання з залученням цивільних сил

Читать на русском
Російські окупанти посилили бойову підготовку на Донбасі. Там проводять масштабні навчання із залученням цивільних сил і резервістів.
facebook.com/mod.mil.rus

Російські окупанти посилили бойову підготовку на Донбасі. Там проводять масштабні навчання із залученням цивільних сил і резервістів.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Зазначають, що російське окупаційне командування на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях нарощує інтенсивність бойової підготовки. Там розпочалися мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил і засобів та призваних на збори резервістів.

«На цьому тижні противник розпочав масштабні мобілізаційні командно-штабні навчання із залученням цивільних сил і засобів та призваних на збори резервістів. Відповідно до плану бойової підготовки Південного військового округу ЗС РФ збори з резервістами у цьому році проводяться у два етапи: підготовчий (21-25 вересня) і заліковий (4-8 жовтня)», – йдеться в повідомленні.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Бойовики поводять інтенсивні навчання з артилерійських, танкових, мотострілецьких, розвідувальних та інженерно-саперних підрозділах з виконанням стрільб зі штатної зброї, водіння бойових машин та з розвідувально-диверсійної підготовки.

Нагадаємо, що 24 вересня російські військові кораблі виконали ракетні та артилерійські стрільби в Чорному морі - ці маневри проходять на тлі навчань України за участю США Rapid Trident.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: