Українські військові у Туреччині освоюють безпілотники Bayraktar

Читать на русском
75 військовослужбовців ЗСУ в Туреччині проходять підготовку по використанню безпілотних авіаційних комплексів Bayraktar TB2.
facebook.com/Kopytin

Група у складі 75 військовослужбовців ЗСУ у Туреччині проходить підготовку по використанню безпілотних авіаційних комплексів Bayraktar TB2.

Про це повідомив нардеп з фракції СН Ігор Копитін у Facebook.

Коли гроші вирішують усе: скільки отримає армія у 2022 роціАле грошей для того, щоб закрити борги, що накопичилися перед військовослужбовцями, може не вистачити.

«Продовжується посилення бойових спроможностей наших Збройних Сил. Чергова група - 75 військовослужбовців зі складу ПС ЗСУ – вже проходить підготовку у 🇹🇷Турецькій Республіці з використання нової техніки - БпАК Bayraktar TB2», - написав депутат.

За його словами, два іспити вже успішно здані. Є перспектива, що в майбутньому ці навчання і тренування будуть проводитися вже в Україні, в Василькові.

«Також з турецькою стороною відбулись переговори щодо будівництва у Василькові навчально-технічного центру для військовослужбовців ЗСУ. Сподіваємось, що в майбутньому такі навчання та тренування проводитимуться вже в Україні», - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна закупить ще чотири комплекси ударних турецьких безпілотників Bayraktar TB2 - це 24 апарату.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: