На Донбасі відбулися танкові та артилерійські навчання

Читать на русском
На Донбасі відбулися танкові та артилерійські навчання. Підрозділи резерву тренувалися спільно відпрацювати розгортання сили та засобів маскування.
Фото з відкритих джерел.

У районі проведення Операції об'єднаних сил відбулися військові навчання. Вони були проведені за участі підрозділів резерву, які входять до складу Оперативно-тактичного угруповання «Північ».

Як інформує пресцентр Міноборони, підрозділи резерву тренувалися спільно відпрацьовувати розгортання сили та засобів маскування, застосовувати різноманітні тактичні прийоми та протидіяти противнику.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

Танкові підрозділи здійснили нічний марш в умовах обмеженої видимості, розосередили техніку і замаскували її у заданому районі. Після - висунулися на вогневі рубежі, під час руху виявляючи та знищуючи умовного противника.

Водночас артилеристи зосередилися в основному на управлінні системою вогню та визначенні цілей умовного ворога.

Нагадаємо, українські військові складатимуть іспити на відповідність стандартам НАТО.

Також ми писали, що українсько-американські навчання Rapid Trident-2021, в яких візьмуть участь 6000 військовослужбовців з 15 країн-партнерів, розпочались 20 вересня на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: