У США військовий літак впав на житлові будинки в Техасі

Читать на русском
Госпіталізовані були два пілоти літака. Вони встигли катапультуватися під час падіння, проте один з парашутів зачепився за лінії електропередач
Фото з місця подійReuters

У США на житлові квартали міста Лейк-Ворт в штаті Техас. Як мінімум дві людини в ході авіакатастрофи отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на начальника пожежної частини Лейк-Ворт.

Відзначається, що госпіталізовані були два пілоти літака. Вони встигли катапультуватися під час падіння, проте один з парашутів зачепився за лінії електропередач.

Як перевіряють технічний стан літаків, і хто за це відповідає?Слово і Діло вирішило дізнатися, хто відповідає за технічний стан літака, чи може пасажир дізнатися, чи були пройдені перевірки та як вік судна впливає на його технічний стан.

Також пошкодження отримали три будинки, проте ніхто з жителів не постраждав. Начальник пожежної частини, коментуючи виданню інцидент, зазначив, що все могло скінчитися куди гірше, враховуючи, що літак впав у житловому районі.

Нагадаємо, у Франції впав легкомоторний літак. Він з двома пасажирами вилетів з аеродрому і через деякий час впав у поле.

Також в Івано-Франківській області легкомоторний спортивний літак впав на приватний житловий будинок. Чотири людини, які перебували в літаку, загинули.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: