У Греції під час гасіння пожеж розбився пожежний літак

Читать на русском
Відзначається, що причини падіння літака поки що невідомі. Пілот літака в хорошому стані, його встигли евакуювати пожежники, що приспіли на допомогу.
Пожежний літак PetzetelВідкрите джерело

У Греції 8 серпня під час гасіння пожеж на острові Закінф зазнав аварії державний пожежний літак Petzetel. Пілотові літака вдалося вижити.

Про це повідомляє інформаційне агентство AMNA.

Відзначається, що причини падіння літака поки що невідомі. Пілот літака в хорошому стані, його встигли евакуювати пожежники, що приспіли на допомогу. У відповідальній за гасіння на ділянці пожежній бригаді розповіли, що літак знаходився в повітрі разом з аналогічним літальним апаратом і був направлений для гасіння невеликої пожежі в районі Лагоподо-Махайрадо.

Літак, що впав, належав 359-й ескадрильї державної авіації на Кефалонії.

Нагадаємо, в Греції в результаті масштабних лісових пожеж з'явилися перші жертви – загинули вже дві людини. Ще 20 людей постраждали.

Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів надати допомогу Греції в боротьбі з лісовими пожежами. Зведений загін зі 100 українських пожежників вже бореться з вогнем на грецькій території. Українські рятувальники протягом доби 8 серпня ліквідували в Греції окремі осередки лісових пожеж по фронту 2250 метрів і врятували два населених пункти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: