У Росії впав і згорів пасажирський літак

Читать на русском
На борту рейсового авіалайнера Іркутськ-Казачинськ перебували 14 пасажирів і два члени екіпажу. Літак не долетів чотири кілометри до смуги аеропорту
Пасажирський літак L-410Вікіпедія

У Росії, в Іркутській області, здійснив вимушену посадку і загорівся пасажирський літак L-410. Відзначається, що пасажири вижили, хоча один з них знаходиться у важкому стані. Передбачається, що міг загинути один з пілотів.

Про це повідомляє ТАСС.

На борту рейсового авіалайнера Іркутськ-Казачинськ перебували 14 пасажирів і два члени екіпажу. Літак не долетів чотири кілометри до смуги аеропорту, здійснив жорстку посадку, в процесі посадки спалахнув, впав у тайзі та зруйнувався.

Як перевіряють технічний стан літаків, і хто за це відповідає?Слово і Діло вирішило дізнатися, хто відповідає за технічний стан літака, чи може пасажир дізнатися, чи були пройдені перевірки та як вік судна впливає на його технічний стан.

«Я зв'язався з пасажиркою, яка знаходиться в салоні літака. Конструкція літака деформована. Попередньо всі живі, розмовляють», - заявив губернатор Іркутської області Ігор Кобзєв.

Точне місце розташування літака встановлено, туди дісталися російські рятувальники. Серед версій аварії - помилка пілотів і відмова двигуна.

Нагадаємо, 12 вересня в Житомирській області, неподалік від Кмітова впав легкомоторний літак. Пілота госпіталізували до лікарні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: