У стрільця з Казані діагностували хворобу головного мозку

Читать на русском
Стрілка з казанської школи, 19-річного Ільназа Галявієва військкомат визнав придатним до служби, хоча у нього був вражений головний мозок.

Стрільця з казанської школи, 19-річного Ільназа Галявієва військкомат визнав придатним до служби, хоча у нього був вражений головний мозок.

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT у середу, 12 травня.

За даними каналу, Галявієв із 2017 року стояв на обліку в поліклініці із діагнозом енцефалопатія (сукупність симптомів, що характеризують ураження головного мозку і загибель його клітин - ред.).

Розстріл школярів у Казані: стрільця можуть запроторити за ґрати довічноРосійські правоохоронні органи порушили справу згідно 2 статті 105 Кримінального кодексу Російської Федерації.

У свою чергу рідні хлопця знали про хворобу: після закінчення школи він скаржився на головні болі і незабаром звернувся до лікарні.

Як припускає портал, стан Галявієва погіршився влітку 2020 року, тоді ж він практично припинив спілкування з близькими і став потайним.

Нагадаємо, стрілянину в казанській школі №175 у вівторок, 11 травня, влаштував 19-річний Ільназ Галявієв. Він у кінці квітня отримав дозвіл на зберігання зброї. У результаті стрілянини загинули дев'ять осіб - семеро учнів та двоє вчителів. Також повідомлялося про 18 постраждалих.

У Татарстані 12 травня день жалоби.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: