Стрілець із Казані оголосив голодування

Читать на русском
Ільназ Галявієв, який влаштував стрілянину у казанській школі №175 і вбив дев'ятьох осіб, відмовляється від їжі.
Telegram/Life Shot

Ільназ Галявієв, який влаштував стрілянину в казанській школі №175 і вбив дев'ятьох людей, від сьогодні відмовляється від їжі. Крім того, поводиться неадекватно.

Про це повідомляє канал Baza в Telegram в середу, 12 травня.

Розстріл школярів у Казані: стрільця можуть запроторити за ґрати довічноРосійські правоохоронні органи порушили справу згідно 2 статті 105 Кримінального кодексу Російської Федерації.

«Ільназ Галявієв відмовляється від їжі. З сьогоднішнього дня він тримає «голодування». Колишній учень гімназії №175 зараз перебуває в одиночній камері в ізоляторі тимчасового утримання (сьогодні йому мають обрати запобіжний захід). Галявієв зухвало відповідає на питання поліцейських і слідчих. Вимог він не висуває», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19-річний Ільназ Галявієв у вівторок, 11 травня, влаштував стрілянину в казанській школі №175. Він наприкінці квітня отримав дозвіл на зберігання зброї. В результаті стрілянини загинули дев'ять людей - сім учнів і двоє вчителів. Ще 23 людини постраждали.

Сьогодні стало відомо, що Галявієв з 2017 року стояв на обліку в поліклініці з діагнозом енцефалопатія - захворювання головного мозку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: