У Луганській області оперативники СБУ потрапили під обстріл бойовиків

Читать на русском
Офіцери СБУ збирали докази, що підтверджують провину проросійських найманців в обстрілі мирних населених пунктів уздовж лінії розмежування.

Оперативники СБУ потрапили під обстріл бойовиків у Луганській області - їх накрило вогнем під час роботи в Трьохізбенці.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Офіцери СБУ збирали докази, що підтверджують провину проросійських найманців в обстрілі мирних населених пунктів уздовж лінії розмежування.

Віч-на-віч з ворогом: коли відбудеться зустріч між Зеленським та ПутінимКоли очікувати зустрічі президентів РФ та України? Чи принесе вона довгоочікуваний прорив у відновленні Україною контролю над тимчасово окупованими територіями Донбасу та якою буде доля Криму – дізнавався політолог Олександр Радчук.

«Бойовики стріляли із заборонених мінських угодами великокаліберних мінометів. Всі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих», - йдеться в повідомленні

Крім того, бойовики застосували артилерію калібру 122 мм, яка потрапила в цивільні об'єкти і пошкодила житлові багатоповерхові та приватні будинки жителів села Трьохізбенка.

В СБУ додали, що українська спецслужба продовжує збирати докази в кримінальному провадженні за фактом вчорашнього обстрілу українських позицій.

«Це вже 64 виробництва з початку року, яке СБУ відкрила за фактом обстрілу тільки в Луганській області», - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт, заподіяв тяжкі наслідки).

Раніше повідомлялося про те, що в Луганській області під обстріл потрапили мирні населені пункти.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: