У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
У зоні ООС 15 вересня бойовики один раз порушили режим припинення вогню. Постраждалих або загиблих серед українських військових немає.
фото economist.ua

У середу, 15 вересня, в зоні ООС бойовики один раз порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів постраждалих або загиблих серед українських військових немає.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

Візит Зеленського до США: що дасть Україні угода про оборонне партнерствоУ рамках візиту Зеленського до США було підписано угоду про стратегічну основу оборонного співробітництва. Що саме передбачає ця угода та чому вона важлива для обох сторін, читайте у матеріалі Слово і діло.

Ворожий обстріл сьогодні був зафіксований поблизу населеного пункту Новолуганське. Окупанти відкрили вогонь по позиціях українських військовослужбовців зі стрілецької зброї. Поранених серед ЗСУ немає.

«Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону СЦКК», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці в штабі ООС повідомляли, що добою раніше, 14 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню. Бойовики поранили одного військовослужбовця української армії.

Сьогодні стало відомо, що Україна може отримати від США нові системи ППО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: