Росію в ТКГ закликали провести обмін полоненими

Читать на русском
Україна закликала Росію в Тристоронній контактній групі прискорити підготовку до обміну полоненими і розблокувати роботу КПВВ.
Фото з відкритих джерел.

Україна закликала Росію в Тристоронній контактній групі прискорити підготовку до обміну полоненими і розблокувати роботу КПВВ.

Про це повідомив віцепрем'єр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков.

Обмін полоненими: чому півтора року немає прогресу в переговорахПереговори щодо обміну полоненими практично заморожені. Коли був останній обмін і чому не проводять нових – в матеріалі Слово і діло.

За його словами, на останній зустрічі ТКГ українська сторона закликала Росію прискорити підготовку до проведення наступного етапу одночасного взаємного звільнення утримуваних у зв'язку з конфліктом осіб і розблокувати роботу КПВВ з російської сторони.

Він додав, що Україна продовжує наполягати на якнайшвидшому звільненні всіх утримуваних осіб і вживає всіх необхідних для цього заходів і суворого дотримується режиму припинення вогню.

Раніше Зеленський допустив звільнення полонених після нової нормандської зустрічі.

Нагадаємо, президент передав лідеру США Джо Байдену список незаконно ув'язнених українців на окупованих територіях Донбасу, Криму і РФ. У документі значилися імена 450 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: