Росія провела навчання з протиповітряної оборони в окупованому Криму

Читать на русском
У п'ятницю, 10 вересня, в Криму провели навчання дивізіони російських зенітно-ракетних комплексів С-400 Тріумф.
function.mil.ru

У п'ятницю, 10 вересня, в Криму провели навчання дивізіони російських зенітно-ракетних комплексів С-400 «Тріумф».

Про це повідомляє Міністерство оборони Росії.

На початковому етапі навчання в пунктах дислокації, військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони. Прибувши на позиції бойові розрахунки розгорнули пускові установки.

«На основному етапі навчання особовий склад ЗРК С-400 «Тріумф» відпрацював алгоритм дій при надходженні інформації про наближення авіації умовного противника. Потім військовослужбовці виконали виявлення, ідентифікацію та знищення повітряних цілей шляхом проведення електронних пусків ракет», – йдеться в повідомленні.

Західний вітер: Росія та Білорусь почали масштабні військові навчанняДля України вони небезпечні тим, що можуть остаточно сформувати коаліцію між Росією та Білоруссю.

Відзначають, що навчання пройшло відповідно до плану бойової підготовки зенітного ракетного з'єднання Південного військового округу.

Нагадаємо, у Росії танки Т-72Б3 почали оснащувати протикумулятивним захистом верхньої півсфери. Швидше за все, вона спрямована на протидію протитанковим ракетним комплексам Javelin, оскільки до версії Т-72Б3М оснащуються тільки танки, що дислокуються в Ростовській області та Криму.

Відзначимо, перед зустріччю президентів Джо Байдена і Володимира Зеленського США пообіцяли виділити Україні до 60 млн доларів військової допомоги. У тому числі ця сума передбачає надання українській армії ПТРК Javelin.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: