На Донбасі бойовики розмістили гаубиці і танки – ОБСЄ

Читать на русском
ОБСЄ зафіксувала 12 реактивних систем залпового вогню (невстановленого типу), розміщених в порушення ліній відведення в непідконтрольних урядові районах Луганської області.

На Донбасі бойовики порушують правила відведення військ. Так, в Луганській і Донецькій областях місія ОБСЄ зафіксувала танки, гаубиці, реактивні системи залпового вогню та іншу військову техніку окупантів.

ПРО це йдеться в звіті місії ОБСЄ від 24 серпня.

За інформацією, ОБСЄ зафіксувала 12 реактивних систем залпового вогню (невстановленого типу), розміщених в порушення ліній відведення в непідконтрольних урядові районах Луганської області.

Три з них помітили, завдяки спостереженню з повітря, на полігоні поблизу н. п. Миусинськ, а 9 - на території об'єкта поблизу н. п. Садовий.

30 років Незалежності: як змінювалося ставлення українців до членства в НАТОЧленство України в НАТО в 2002 році підтримували 32 відсотки українців, у 2021 році – 47,8 відсотка.

Також за лініями відводу, але поза виділених місць зберігання озброєння ОБСЄ зафіксувала 35 танків і 21 гаубицю в непідконтрольних уряду районах Донецької і Луганської областей.

На полігоні поблизу н.п. Миусинська помітили 14 танків, 10 самохідних гаубиць та 11 буксируваних гаубиць невстановленого типу. А на полігоні поблизу н. п. Тернове виявили 21 танк.

Крім того, в житлових районах Калинового і Брянки були помічені бронетранспортери, БМП і БТР бойовиків.

Раніше повідомлялося про те, що жителі ОРДЛО зможуть відмовитися від паспортів РФ після деокупації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: