Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР на пленарному засіданні планує розглянути земельні питання, детінізацію доходів та питання про адмінпослуги під час карантину.
Слово і діло

У середу, 8 вересня, Верховна рада на пленарному засіданні планує розглянути земельні питання, детінізацію доходів та питання про адмінпослуги під час карантину.

Про це сказано у порядку денному, оприлюдненому на сайті парламенту.

Народні депутати планують розглянути в першому читанні проєкти законів №5091 «Про гарантування речових прав на об'єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому», №5464 «Про внесення змін до Закону України «Про альтернативні види палива» щодо розвитку виробництва біометану», №5454 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину».

Крім того, у другому читанні планується розглянути законопроєкти №5248 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо одночасного переходу прав на земельну ділянку у зв`язку з переходом прав на об'єкт нерухомого майна, який на ній розташовано)», а також проєкт закону №5205 «Про внесення змін до Закону України «Про театри і театральну справу» щодо створення додаткових умов для забезпечення професійного розвитку творчих працівників театрів».

Як відомо, після чергового пленарного засідання Рада збереться на позачергове засідання, на якому планує затвердити звернення до Конгресу США. Порядок денний передбачає розгляд одного питання – проєкту постанови №5380 «Про Звернення Верховної Ради України до Конгресу Сполучених Штатів Америки щодо надання Україні двостороннього статусу основного союзника Сполучених Штатів Америки поза НАТО (MNNA)».

Також «Слово і діло» пропонує подивитися, про що говорили на Погоджувальній раді лідери фракцій та груп.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: