У Кремлі істерично відреагували на можливість вступу України до НАТО

Читать на русском
Пєсков, розповідаючи про загрозу членства України в НАТО, добалакався до того, що назвав Україну «історичними землями Росії»
Дмитро ПєсковФото РІАН

У Кремлі вважають, що вступ України до НАТО стане безпосередньою загрозою Росії та мають намір перешкоджати цьому.

Про це заявив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков в [ефірі] (https://www.ontvtime.ru/live/russia1-tv.html) телеканалу «Росія 1».

За словами Пєскова, Кремль бачить загрозу як у можливості вступу України до НАТО, так і в тому, що США готові взагалі обговорювати питання. Пєсков добалакався до того, що назвав Україну «історичними землями Росії» і заявив, що РФ докладе всіх зусиль, щоб перешкодити вступу України до лав НАТО.

У яких країнах проводили референдум про членство в НАТОРеферендум про вступ в НАТО проводили п'ять країн – Іспанія, Угорщина, Македонія, Словаччина і Словенія.

«Зеленський каже: «Ми хочемо, ми прагнемо в НАТО». Американці кажуть: «Прекрасно, є певні умови, виконуйте, і ми з розпростертими обіймами будемо вас чекати». Це для Росії безпосередня загроза. Це потенційно майбутнє наближення військової інфраструктури НАТО до наших кордонів» - заявив він»

Нагадаємо, за підсумками зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джозефа Байдена у Вашингтоні 1 вересня Україна і США випустили спільну заяву, яка стосується стратегічного партнерства двох держав. У ньому визначаються основні напрямки співпраці Києва і Вашингтона на найближчі роки, зокрема, США обіцяє підтримувати прагнення України в НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: