Аеропорт Кабула відновив роботу

Читать на русском
Закритий за рішенням талібів аеропорт Кабула відновив роботу в суботу, 4 вересня. Звідти вже вирушили два внутрішні рейси.
rt.com

Закритий за рішенням талібів аеропорт Кабула відновив роботу в суботу, 4 вересня. Звідти вже вирушили два внутрішні рейси.

Про це повідомляє телеканал Al-Jazeera.

Посол Катару в країні Саїд Мубарак аль-Хаярін аль-Хаджрі в ефірі телеканалу зазначив, що з еропорту афганської столиці здійснили вильоти два внутрішніх рейси – в Мазарі-Шаріф і Кандагар.

Уроки Афганістану: чим нинішні події нагадують вивід військ СРСРЯк відбувалося виведення військ Радянського Союзу і Сполучених Штатів з Афганістану, дивіться на інфографіці Слово і діло.

На телеканалі також додали, що з Кабула також вилетів літак у напрямку міста Герат на північному заході країни.

Група катарських технічних фахівців продовжує працювати над завершенням всіх необхідних робіт в повітряній гавані. Тому надалі аеропорт зможе приймати ще більшу кількість рейсів. Додають, що попередні оцінки вказують на необхідність 300 млн доларів для проведення ремонтних і профілактичних робіт в аеропорту Кабула.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що відновлення внутрішніх польотів в Афганістані розпочнеться вже з п'ятниці, 3 вересня.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: