На Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 2 вересня, бойовики на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 2 вересня, бойовики на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення.

У районі Золотого-3 ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Серпень в ООС: скільки було зафіксовано обстрілівНа Донбасі протягом серпня було зафіксовано 200 обстрілів. Загинули 9 українських військових, 27 були поранені.

У районі Новомихайлівки окупанти здійснили обстріл українських позицій з мінометів 120-го калібру. Біля Красногорівки противник застосовував артилерію калібру 100-мм. А в районі Новотошківського бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

«Через ворожі обстріли один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїн перебуває в медичному закладі, стан його здоров'я - задовільний», -йдеться в повідомленні.

Українські бійці відкривали вогонь по противнику, щоб припинити обстріли.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам місії ОБСЄ.

Нагадаємо, на Донбасі снаряд бойовиків влучив у приватний будинок.

Також ми писали, що «Укрзалізниця» продовжила до 3 вересня обмеження руху поїздів у Донецькій області поблизу Авдіївки, запроваджений 28 серпня через артилерійський обстріл бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: