Український військовий поранений осколками після обстрілу бойовиків на Донбасі

Читать на русском
Увечері 1 вересня бойовики відкрили вогонь по українських позиціях. У підсумку осколками снарядів був поранений український військовий
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Проросійські бойовики ввечері в черговий раз обстріляли українські позиції на Донбасі. В результаті обстрілу один український військовий отримав осколкові поранення.

Про це повідомляє пресслужба оперативно-тактичного угруповання «Схід».

За рік «перемир'я» на Донбасі було зафіксовано понад 2 тисячі обстрілівРік тому на Донбасі набув чинності режим припинення вогню. Його підсумок – більш як 2 тисячі обстрілів і 53 загиблих військових.

Увечері 1 вересня бойовики відкрили вогонь по українських позиціях. У підсумку осколками снарядів був поранений український військовий. Військовослужбовцю надали медичну допомогу та переправили до медичного закладу. Його стан оцінюється, як середньої тяжкості. Позиції бойовиків обробили вогнем у відповідь і придушили вогневі точки.

«Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представникам ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що за 30 серпня на Донбасі було зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. Загинув військовий, ще двоє отримали поранення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: