У Білому домі підтвердили зустріч Байдена із Зеленським

Читать на русском
У Білому домі підтвердили, що лідер американців Джо Байден сьогодні зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

У Білому домі підтвердили, що лідер американців Джо Байден сьогодні зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським. Раніше зустріч була перенесена з 31 серпня на 1 вересня.

Про це повідомляє пресслужба Білого дому.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

У відомстві заявили про те, що Байден має намір підтвердити «незмінну підтримку» Вашингтоном суверенітету і територіальної цілісності України в умовах «продовження Росією агресії в Криму і Донбасу».

Спільної пресконференції за підсумками переговорів лідерів у розкладі Байдена немає.

Нагадаємо, вчора Зеленський прибув з робочим візитом до США.

Україна і США підписали угоду про стратегічну основі оборонного співробітництва. Документ оформили і взяли в присутності українського президента в будівлі Міністерства оборони США.

Також адміністрація президента Джозефа Байдена і керівництво збройних сил США заявили, що підтримують прагнення України стати членом Північноатлантичного Альянсу (НАТО).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: