З'ясувалися подробиці зустрічі Зеленського з прем'єром Грузії

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський сьогодні зустрівся з прем'єр-міністром Грузії Іраклієм Гарібашвілі.

Глава держави Володимир Зеленський сьогодні зустрівся з прем'єр-міністром Грузії Іраклієм Гарібашвілі.

Сторони запевнили в підтримці територіальної цілісності країн та відстоюванні свого суверенітету, повідомляє пресслужба Офісу президента.

Зеленський також оцінив потужну підтримку з боку Грузії в Кримській платформі і подякував Гарібашвілі за участь в інавгураційному саміті.

Насичений серпень: хто зі світових лідерів відвідає Україну і чого чекати від цих візитівВ Україну в серпні приїде Ангела Меркель. Також кілька світових лідерів підтвердили участь у Кримській платформі.

Крім того, співрозмовники відзначили високу динаміку українсько-грузинського діалогу щодо поглиблення стратегічного партнерства між двома країнами і домовилися провести перше засідання Стратегічної ради високого рівня.

Окрему увагу Зеленський та Гарібашвілі приділили питанням безпеки ситуації та наголосили на важливості посилення співпраці у протидії викликам в сфері безпеки в Чорноморському регіоні.

Також сторони обговорили поглиблення взаємодії в рамках формату «асоційованого тріо» в контексті реалізації євроатлантичних прагнень України та Грузії.

Нагадаємо, Україна і Грузія завершили взаємне визнання COVID-сертифікатів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: