Ситуація на Донбасі: бойовики чотири рази порушували режим тиші

Читать на русском
У вівторок, 31 серпня, на Донбасі бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. В результаті постраждалих серед військовослужбовців немає.

У вівторок, 31 серпня, на Донбасі бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. В результаті постраждалих серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Один із ворожих обстрілів був зафіксований в напрямку Широкиного. Російські найманці стріляли зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Пункти пропуску на кордоні: скільки виділять коштів на облаштування і де побудують новіНа реконструкцію та будівництво пунктів пропуску на кордоні планують витратити майже 9,9 млн грн. Детальніше – на інфографіці.

Поблизу Новозванівки бойовики застосовували міномети 120-го калібру.

Поблизу Нью-Йорка окупанти вели вогонь з станкових протитанкових гранатометів.

Неподалік Красногорівки проросійські бойовики здійснили обстріл українських позицій з мінометів 120-го калібру і протитанкових гармат МТ-12.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь на ворожі обстріли.

«Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про те, що на Донбасі снаряд бойовиків потрапив у приватний будинок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: