На Донбасі окупанти поранили ще одного українського військового

Читать на русском
У неділю, 29 серпня збройні формування Росії здійснили обстріл українських позицій. Одного українського військового поранено.
MinistryofDefence.UA

У неділю, 29 серпня збройні формування Росії здійснили обстріл українських позицій. Одного українського військового поранено.

Про це повідомляє ОТУ «Північ».

«29 серпня збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл позицій захисників України у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», – йдеться в повідомленні.

В результаті ворожого обстрілу український військовослужбовець дістав поранення. Йому надали медичну допомогу, і евакували літаком до лікарні. Стан здоров'я пораненого українського захисника оцінюється медиками як тяжкий.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

«Для припинення вогневої активності ворога наші воїни застосували чергові вогневі засоби. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін», – додають в повідомленні.

Нагадаємо, за останню добу, 28 серпня, на Донбасі різко погіршилася ситуація – бойовики обстріляли об'єкти цивільної інфраструктури та житлові райони Луганської та Донецької області. В результаті постраждало 10 українських воїнів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: