США закликали американців залишити район аеропорту Кабулу

Читать на русском
Посольство також перерахувало всі околиці аеропорту, включаючи нове міністерство внутрішніх справ, від яких краще триматися подалі.

Через реальну загрозу терактів громадян США закликають терміново залишити аеропорт Кабулу.

Про це заявили в Посольстві США в Афганістані.

У заяві йдеться про те, що американцям слід уникати поїздок до аеропорту Кабула і уникати всіх виходів на посадку в цей час.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

«Через конкретну реальну загрозу всім громадянам США... слід негайно залишити територію аеропорту», ​​- йдеться в заяві.

Посольство також перерахувало всі околиці аеропорту, включаючи нове міністерство внутрішніх справ, від яких краще триматися подалі. Також громадянам США радять уникати скупчення людей, стежити за місцевими ЗМІ на предмет критичних подій і слідувати інструкціям місцевої влади, включаючи обмеження на пересування, пов'язані з комендантською годиною.

Нагадаємо, що кількість жертв серії терактів у Кабулі, які сталися 26 серпня, зросла до 200 осіб. Серед них - 13 американських військовослужбовців. Відповідальність за теракти взяла на себе терористична організація ІДІЛ, ворожа США і талібам.

28 серпня США завдали удару по позиції «Ісламської держави» в афганській провінції Нангахар із безпілотника. У результаті був знищений терорист ІДІЛ, який займався плануванням і координацією терористичних атак у регіоні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: