США завдали повітряного удару по афганській провінції

Читать на русском
Офіційний представник США на умовах анонімності сказав, що удар був нанесений проти бойовика Ісламської держави, який планував майбутні атаки.

США завдали удару по позиції «Ісламської держави» в афганській провінції Нангахар із безпілотника.

Про це повідомляє Reuters, із посиланням на Центральне командування ЗС США.

США використовували безпілотник для нанесення удару по позиції, в результаті був знищений бойовик, який займався плануванням атак ІДІЛ.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

«Початкові ознаки вказують на те, що ми знищили мету. Ми не володіємо інформацією про жертви серед цивільного населення», - йдеться в заяві американських військових. При цьому не повідомляється, чи була мета пов'язана з атакою в аеропорту.

Офіційний представник США на умовах анонімності сказав, що удар був нанесений проти бойовика Ісламської держави, який планував майбутні атаки.

За словами чиновника, дрон-жнець, що злетів з Близького Сходу, вразив бойовика, коли він перебував у машині зі спільником Ісламської держави. Вважається, що обидва були вбиті, додав чиновник.

Нагадаємо, 26 серпня в столиці Афганістану Кабулі сталася серія терактів. Пізніше стало відомо, що за вибухами стоять смертники терористичної організації «Ісламська держава».

Президент США Джо Байден віддав наказ Збройним силам Сполучених Штатів готуватися завдати удару по терористах ІДІЛ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: