Уряд оголосив переможця конкурсу на посаду голови «Укравтодору»

Читать на русском
Кузькіна призначили виконуючим обов'язки голови Укравтодору ще в травні 2021 року, коли Олександр Кубраков став міністром інфраструктури
Євген КузькінВідкрите джерело

Кабінет Міністрів України офіційно оголосив переможця конкурсу на посаду Голови Державного агентства автомобільних доріг України Євгена Кузькіна. Він з травня 2021 року виконує обов'язки голови «Укравтодору».

Про це повідомляє Міністерство інфраструктури у своєму Facebook.

«Євген Кузькін — доктор економічних наук, має почесне звання «Заслужений економіст України». Нагороджений орденом «За заслуги» ІІ ступеня. Впродовж кар’єри працював на експертних і керівних посадах у Фінансовому управлінні Харківської ОДА, Державній податковій інспекції у Харківській області, обіймав посаду заступника Міністра фінансів України, очолював Департамент місцевих бюджетів Міністерства фінансів України та Департамент планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Укравтодору.» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що 21 травня Кабінет Міністрів України після призначення Олександра Кубракова міністром інфраструктури визначився з тимчасово виконуючим обов'язки голови «Укравтодору».

Український уряд витратить на ремонт і будівництво доріг 240,6 млрд грн за три роки, згідно з бюджетною декларацією на 2022-2024 роки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: