В аеропорту Кабула сталася стрілянина, є жертви і постраждалі

Читать на русском
Невідомі відкрили вогонь по афганським військовослужбовцям, які служили в армії республіканського Афганістану
Ілюстративне фотоAssociated Press

В аеропорту Кабула, з якого йде евакуація афганців від талібів, сталася стрілянина між представниками афганських сил безпеки та невідомими.

Про це повідомляє інформаційне агентство DPA.

Афганський злам: до чого призведе перемога «Талібану» і до чого тут УкраїнаПеремога Талібану стала можлива тому, що Сполучені Штати Америки кинули Афганістан напризволяще.

Представник Центрального командування США, коментуючи інцидент, заявив, що невідомі відкрили вогонь по афганським військовослужбовцям, які служили в армії Республіканського Афганістану. Військові відкрили вогонь у відповідь, їх підтримали солдати США і коаліційних військ.

В результаті вбито одного з афганських військовослужбовців, поранено кілька мирних жителів. Поранених серед військових США і НАТО немає, постраждалих помістили в польовий госпіталь на території аеропорту.

Нагадаємо, 22 серпня під час тисняви серед людей, які намагалися проникнути в Міжнародний аеропорт Кабула, загинули сім афганських мирних жителів. Того ж дня стало відомо, що аеропорт закриють на 48 годин, щоб провести евакуацію тих, хто вже знаходиться на території.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: