Аеропорт Кабула закриють на дві доби

Читать на русском
Аеропорт Кабула закриють на 48 годин, щоб провести евакуацію тих, хто вже знаходиться на території летовища.
The Khaama Press

Аеропорт Кабула закриють на 48 годин, щоб провести евакуацію тих, хто вже знаходиться на території летовища.

Про це повідомило афганське видання The Khaama Press.

У Державному департаменті США повідомили про закриття аеропорту на 48 годин для евакуації тих, хто вже там перебуває. Аеропорт вирішили закрити, адже ситуація біля аеропорту почала погіршуватись. В натовпі через тисняву гинуть люди. Відомо, що за останній тиждень загинули 12 осіб.

Афганський злам: до чого призведе перемога «Талібану» і до чого тут УкраїнаПеремога Талібану стала можлива тому, що Сполучені Штати Америки кинули Афганістан напризволяще.

Іноземцям радять не йти до аеропорту. Зазначають, що в'їзд в аеропорт буде здійснюватися за допомогою конкретних водіїв таксі, які будуть доставляти пасажирів до виходів.

Нагадаємо, 21 серпня під час тисняви серед людей, які намагалися проникнути в міжнародний аеропорт Кабула, загинули семеро афганських мирних жителів. Тиснява почалася, коли бойовики Талібану почали стріляти у повітря, щоб розігнати натовп.

16 серпня в аеропорту міста Кабул під час евакуації з Афганістану через хаос у цілому загинуло семеро осіб. В тому числі й ті, хто розбився, намагаючись зачепитися за літак, котрий вже почав злітати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: