Зеленський підтвердив ймовірність нових відставок в уряді Шмигаля

Читать на русском
За словами Зеленського, осінні відставки цілком можливі, але ніяких особистостей і посад президент називати не став
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що в уряді настають нові відставки. Однак він не уточнив, яких саме міністрів саме зніматимуть зі своїх посад.

Про це президент заявив в інтерв'ю телеканалу «Інтер».

«Я вважаю, що проблема тих чи інших наших міністрів в тому, що вони починають багато говорити, коли нічого показати. Так, є деякі менеджери в нашій державі сьогодні, яким потрібно дуже довго готуватися. У нас немає на це часу», - сказав він.

Кадрові ротації в уряді: яких відставок очікувати восениЗ високою вірогідністю восени відбудуться чергові кадрові зміни в уряді Дениса Шмигаля. Чи можлива відставка всього Кабміну, і хто прийде на його заміну – аналізував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, що тема відставок в уряді восени циркулює в політикумі вже досить довго. Так, раніше народний депутат від СН Ірина Верещук підтвердила, що в Кабінеті Міністрів України восени пройдуть кадрові перестановки. За її словами, обговорюється заміна кількох міністрів - оборони, юстиції та культури.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков також вважає, що питання про нові відставки міністрів можуть підняти восени. Зараз під питанням три кандидатури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: