Гетманцев не виключив відставок у Кабміні восени

Читать на русском
Депутат вважає, що будь-які розмови про будь-які відставки за місяць до того, як Рада почне свою роботу, є маніпуляціями
Данило ГетманцевНацбанк України

У Кабінеті Міністрів дійсно можливі кадрові ротації, але не раніше осені. Передумови для зміни взагалі всього уряду зараз відсутні в цілому.

Про це розповів народний депутат від «Слуги народу» Данило Гетманцев в ефірі телеканалу «Україна 24».

Кадрові ротації в уряді: яких відставок очікувати восениЗ високою вірогідністю восени відбудуться чергові кадрові зміни в уряді Дениса Шмигаля. Чи можлива відставка всього Кабміну, і хто прийде на його заміну – аналізував політолог Олександр Радчук.

«По-перше, я не бачу жодних підстав для відставки уряду в цілому. Можливо, якісь ротації та будуть. Але для того, щоб вони були, ми повинні переконатися в тому, що немає іншого рішення щодо виправлення тих чи інших помилок в діяльності Міністрів. Дійсно у нас є питання щодо діяльності того чи іншого міністра, до кожного міністра є питання. Але ми намагаємося виправляти в ході роботи над помилками та коригувати їх діяльність безпосередньо в ході цієї роботи» - сказав він.

Депутат додав, що будь-які розмови про будь-які відставки за місяць до того, як Рада почне свою роботу, є маніпуляціями, які відбуваються «з нічого робити».

Раніше народний депутат від тієї ж партії Ірина Верещук підтвердила, що в Кабінеті Міністрів України восени пройдуть кадрові перестановки. Обговорюється заміна кількох міністрів - оборони, юстиції та культури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: