Представництва Кримської платформи працюватимуть у низці інших країн – Зеленський

Читать на русском
Офіси Кримської платформи, які працюватимуть задля деокупації Автономної Республіки Крим, діятимуть не лише в Україні, а й у низці інших країн.
president.gov.ua

Офіси Кримської платформи, які працюватимуть задля деокупації Автономної Республіки Крим, діятимуть не лише в Україні, а й у низці інших країн.

Про це йдеться на сайті президента України.

«Кримська платформа існуватиме не тільки в Києві. У Києві буде центральний офіс, а в багатьох країнах, де є підписанти, – там будуть відкриватися ті чи інші напрями, пов’язані з деокупацією Криму», – розповів президент України Володимир Зеленський.

Засідання розпочинається: чи можна вважати Кримську платформу успіхом для УкраїниУкраїнські організатори Кримської платформи досягли своєї головної мети щодо повернення питання анексії півострова.

Президент зазначає, що декларацію за результатами установчого саміту мають підписати 45 країн. При цьому документ залишається відкритим, тому інші держави теж матимуть змогу приєднатися.

Він також зауважив, що деякі країни не можуть підтримати цю платформу з різних причин – політичних чи економічних, зокрема й через тиск Росії.

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня відбудеться установчий саміт Кримської платформи. Представники понад 40 країн і організацій зберуться у Києві, щоб обговорити питання, пов'язані з окупацією Криму. На якому рівні будуть представлені держави-учасники та яка мета заходу, розбиралося «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: