В Україну приїхав голова Європейської ради

Читать на русском
Голова Європейської ради Шарль Мішель в ході дводенного візиту Україну 23-24 серпня візьме участь у саміті Кримської платформи.
Фото Ольги Стефанишиної.

Голова Європейської ради Шарль Мішель в ході дводенного візиту Україну 23-24 серпня візьме участь у саміті Кримської платформи.

«Рада вітати в Україні президента Європейської ради Шарля Мішеля, який прибув для участі в урочистостях з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Кримської платформи», - написала у Twitter віце-прем'єр-міністр України з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина.

Кримська платформа: яка мета саміту та на якому рівні будуть представлені учасникиНа саміті Кримської платформи будуть представники близько 40 країн і міжнародних організацій. Детальніше про захід – на інфографіці.

На перший день візиту до Києва у глави Євроради заплановані зустріч з прем'єр-міністром Швеції Стефаном Левеном, виступ на інавгураційному саміті і відвідування офісу Кримської платформи.

Також Шарль Мішель буде присутній на офіційних заходах, присвячених Дню Незалежності України 24 серпня.

Нагадаємо, представники понад 40 країн і організацій зберуться у Києві, щоб обговорити питання, пов'язані з окупацією Криму. На якому рівні будуть представлені держави-учасники та яка мета заходу, розбиралося «Слово і діло».

Також канцлер Ангела Меркель пояснила причини відсутності на Кримській платформі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: