Лідери G7 зберуться на термінову зустріч щодо Афганістану

Читать на русском
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон скликає лідерів країн G7 на термінову зустріч щодо ситуації в Афганістані.
Reuters

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон скликає лідерів країн G7 на термінову зустріч щодо ситуації в Афганістані.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Зустріч має відбутись у вівторок, 24 серпня.

«Я скличу зустріч лідерів G7 у вівторок для термінових переговорів щодо ситуації в Афганістані. Надзвичайно важливо, щоб міжнародна спільнота працювала спільно для того, щоб забезпечити безпечну евакуацію, запобігти гуманітарній кризі та підтримати афганський народ у збереженні досягнень останніх 20 років», – йдеться в повідомленні.

Феномен «Талібану»: чи насправді в Афганістані занепала цивілізаціяВ Афганістані занепала не цивілізація. В Афганістані занепав політичний режим. Політичний режим, складність якого могла підтримуватися винятково за рахунок зовнішньої допомоги.

Нагадаємо, раніше в Державному департаменті США заявили, що в Кабульському міжнародному аеропорту імені Хаміда Карзая очікують евакуації не менше шести тисяч осіб. Всі ці люди біжать від «Талібану», який захопив країну.

Бойовики «Талібану» розшукують людей, які, на їхню думку, працювали з силами США і НАТО.

Раніше повідомляли, що Великобританія готова при необхідності співпрацювати з радикальним ісламістським рухом «Талібан», яке захопило владу в Афганістані.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: