Українські військові закінчили курси гірської підготовки в Грузії

Читать на русском
Українські військові закінчили курси у Сачхерській школі гірничої підготовки імені полковника Бесіка Кутателадзе.
newsgeorgia.ge

Українські військові закінчили курси у Сачхерській школі гірничої підготовки імені полковника Бесіка Кутателадзе.

Про це повідомляють «Новини Грузія».

Літній проміжний курс тривав чотири тижні. У ньому взяли участь 17 грузинських, українських та чеських військовослужбовців. У базовому курсі брали участь 37 курсантів Національної академії оборони Грузії імені Давида Агмашенебелі. Їх підготовка тривала протягом трьох тижнів.

Військові навчання: у яких маневрах на території інших країн візьмуть участь ЗСУУкраїнські військові візьмуть участь у навчаннях на території Німеччини, Грузії, Угорщини, Литви, Данії, Польщі.

«Військові проходили гірничо-технічну підготовку, правила вибору і використання гірського обладнання, правила безпеки, необхідні при переміщенні по гірській місцевості, а також організацію порятунку і евакуації постраждалих при переміщенні в горах», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Росія розпочала масштабні військові навчання, зокрема. Етап двосторонніх батальйонних тактичних і спеціальних навчань буде проведено в період з 9 серпня до 15 вересня. Навчання пройдуть на 20 загальновійськових полігонах, розташованих в Астраханській і Ростовській областях, на Ставропіллі, Кубані, в Адигеї, Дагестані, Північній Осетії, Чечні, і на російських військових базах у Вірменії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: