Зеленський схвалив стратегію розвитку ОПК

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський схвалив рішення Ради національної безпеки і оборони про стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК).

Глава держави Володимир Зеленський схвалив рішення Ради національної безпеки і оборони про стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК).

Відповідний указ був підписаний 20 серпня, повідомляє пресслужба ОПУ.

Стратегія визначає пріоритетні напрямки державної військово-промислової політики, цілі реформи оборонно-промислового комплексу та очікувані результати їхнього досягнення з урахуванням актуальних загроз і викликів.

Засідання РНБО: які рішення ухвалювали і як вони реалізуютьсяПроти кого і коли вирішила ввести санкції Рада нацбезпеки і оборони, і як реалізуються рішення.

На основі цього документа будуть підготовлені державні програми розвитку ОПК та імпортозаміщення.

Кабінет міністрів має забезпечити фінансування діяльності суб'єктів сектора безпеки і оборони України з пріоритетним напрямком. Зокрема, щодо виконання робіт щодо реалізації дослідницьких проєктів і створення нових технологій в інтересах сектору безпеки і оборони, а також впровадження інформаційно-аналітичних систем в оборонно-промисловому комплексі.

Також уряд протягом двох місяців має розробити та затвердити комплексний план заходів із реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу.

Нагадаємо, на засіданні в п'ятницю, 18 червня, РНБО затвердила стратегію розвитку оборонно-промислового комплексу (ОПК) України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: