У Dozorro розповіли, скільки витратили на святкування Дня Незалежності

Читать на русском

До підготовки святкування 30-річчя Дня Незалежності витратили майже 200 млн грн.

Станом на 17 серпня державні структури вже витратили на підготовку в Prozorro 115 млн грн. Крім цього, планують підписати договорів на ще щонайменше 80 млн грн, підрахувало dozorro.

До підготовки святкування 30-річчя Дня Незалежності витратили майже 200 млн грн. Найбільше потратила Київщина, а найменше Волинська обл.
dozorro.org

Як відомо, по всій країні відбудеться понад 150 заходів. Цьогоріч також оновили державні прапори в регіонах. На інфографіці видно, скільки коштів витратила кожна область. Зокрема найбільше потратила Київщина, на другому місці - Дніпропетровська область, на третьому - Харківська область. А найменше витратила Волинська обл.

Традиційно головні святкові заходи відбудуться у столиці: парад, Кримська платформа, концерти, вручення нагород.

Нагадаємо, «Слово і діло» писало, що 23 серпня представники понад 40 країн і організацій зберуться в українській столиці на Кримську платформу. На якому рівні будуть представлені держави-учасники та яка мета заходу, можна почитати тут.

Також ми відомо, що 24 серпня на Хрещатику пройде 5 тисяч військових, проїде військова техніка, зокрема новітній український танк.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський презентував план святкування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: