Чи пам'ятаєте ви святкові промови президентів на День Незалежності – тест

Читать на русском
Чи впізнаєте ви президента України за уривком з його промови на День Незалежності – пройти тест онлайн.
Слово і діло

До Дня Незалежності України залишилося менше двох тижнів. На 30-ту річницю запланований військовий парад, концерт і, звичайно, святкова промова президента Володимира Зеленського. Ми не сумніваємося, що наступного дня її обговорюватимуть в соцмережах так само гаряче, як і інші деталі свята.

Минулого року Зеленський у своїй промові акцентував увагу на перемир'ї в зоні ООС і боротьбі з коронавірусом. А після Дня Незалежності в 2019 році президента критикували за те, що він говорив про війну на Донбасі, але при цьому жодного разу не згадав Росію.

Загалом, ми чекаємо і обіцяємо на наступний день підготувати контент-аналіз промови Зеленського. Як змінювалася його риторика щодо святкування – читайте в нашому матеріалі.

А поки пропонуємо згадати, про що говорили на святі попередники Зеленського – Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Віктор Янукович і Петро Порошенко. Кілька років тому ми робили тест і сьогодні він не втратив своєї актуальності. Пропонуємо перевірити себе – чи впізнаєте ви президента за уривком його промови на День Незалежності.

До речі, скільки коштуватиме святкування в 2021 році, можна подивитися на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: