У Греції оголосили масштабну евакуацію через лісові пожежі

Читать на русском
З міркувань безпеки, згідно з пропозицією пожежної команди, жителям дванадцяти населених пунктів були направлені повідомлення з пропозицією евакуюватися.

Служба екстреної допомоги Греції оголосила про масштабну евакуацію дванадцяти населених пунктів через лісові пожежі.

Пожежні продовжують боротися з поширенням вогню, повідомляє видання Kathimerini.

Гаряча та палаюча Туреччина: про які ризики слід знати туристам цього курортного сезонуЧерез пожежі у провінціях Туреччини довелося евакуювати кілька готелів у Бодрумі та Мармарисі. Про що слід знати туристам – у нашому матеріалі.

З міркувань безпеки, згідно з пропозицією пожежної команди, жителям дванадцяти населених пунктів були направлені повідомлення з пропозицією евакуюватися.

«На адміністративних кордонах Еліди-Аркадії була створена пожежна команда, аби вогонь в Гортіне не пройшов через райони Еліди», - заявив заступник губернатора Еліди Василіс Яннопулос.

Раніше повідомлялося про те, що Греція запросила у Туреччини допомогу в гасінні лісових пожеж. При тому, що ліси на тлі сильної спеки продовжують палати в обох країнах.

Нагадаємо, масштабні пожежі в Туреччині спалахнули з 28 липня. Відомо про 8 жертв. Україна направила пожежних і авіатехніку для допомоги в боротьбі з пожежами в Греції і Туреччині.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: