На посаду голови Бюро економічної безпеки відібрали 12 кандидатів

Читать на русском
Комісія визначила 12 кандидатів на посаду директора Бюро економічної безпеки. Трьох з них подадуть на розгляд до Кабміну.
фото pravo.ua

Комісія з конкурсу на зайняття посади директора Бюро економічної безпеки визначила шортлист із 12 кандидатів за підсумками тестування. Трьох з них подадуть на розгляд до Кабміну.

Про це повідомляє Економічна правда.

Створення Бюро економічної безпеки: яких результатів очікувати від нового органуНа створення економічного бюро піде до двох років, і сам процес буде супроводжуватися критикою, вважає експерт.

Засідання відбулося 9 серпня.

Голова комісії Тимофій Милованов оголосив 12 кандидатів, які за підсумками тестування на знання законодавства і на вербально-логічне мислення набрали найвищі бали. Комісія повинна була обрати 7 кандидатів за рейтинговим балом.

Максимальний бал, 8, набрали три кандидати: Анна Горбенко, Сергій Маштабей і Вадим Мельник. Решта допущених до наступного етапу кандидати набрали по 7 балів: Василь Горбаль, Раджамі Джан, Олександр Карєєв, Аттіла Ковчі, Сергій Олійник, Роман Осипчук, Сергій Солодченко, Олексій Туровський, Юлія Яцик.

Цих кандидатів допустять до виконання ситуаційних завдань і співбесіди після спецперевірки згідно із законом «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади».

За результатами цих етапів, комісія відбере трьох кандидатів, яких подадуть на розгляд прем'єр-міністру Денису Шмигалю.

Співбесіди проводитимуть 13 серпня.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав закон про створення БЕБ в березні цього року.

Кабмін створив Бюро економічної безпеки у травні.

Рада підтримала створення Бюро ще у січні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: