Назвали найкращі аеропорти світу у 2021 році

Читать на русском
Найкращі аеропорти світу в 2021 році - аеропорт Хамад в столиці Катару, Ханеда в Токіо і Чангі в Сінгапурі.
Слово і діло

Британська консалтингова компанія Skytrax назвала найкращі аеропорти світу в 2021 році.

Перше місце у рейтингу посів аеропорт Хамад у столиці Катару Досі, Ханеда в Токіо - на другому місці, на третьому - Чангі в Сінгапурі, повідомляє avianews.

Аеропорт – у кожну область: повітряні ворота яких українських міст потребують реконструкціїВідновити аеропорт у кожному облцентрі обіцяв перед виборами кандидат у президенти Володимир Зеленський. Поки що справи просуваються не надто швидко. Ми вирішили розібратися, в якому стані аеропорти зараз, щоб було простіше стежити за виконанням обіцянки.

У десятку кращих також увійшли аеропорт Інчхон у Сеулі, Наріта в Токіо, Мюнхен у Німеччині, швейцарський Цюріх, Хітроу в Лондоні, Кансай в Японії, на 10-му місці повітряний вокзал Гонконгу.

У топ-100 не ввійшов жоден український аеропорт.

При визначенні найкращих враховували інфраструктуру, наявність черг, сервіс і ставлення персоналу до пасажирів.

Нагадаємо, Міжнародний аеропорт «Бориспіль» посів 14-те місце у рейтингу найбільших аеропортів Європи за кількістю пасажирів.

«Слово і діло» пропонує подивитися у якому стані українські аеропорти зараз, скільки змушені були закритись та потребують ремонту.

Також наші аналітики підрахували, як відрізняються ціни на авіаперельоти та пасажирські залізничні перевезення з Києва в обласні центри.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: