На деяких в'їздах до Києва з'явилися блокпости: названа причина

Читать на русском
У Києві почалася активна фаза навчань із залученням ЗСУ і Національної гвардії. В рамках навчань розставлені блокпости.
mvs.gov.ua

У Києві почалася активна фаза командно-штабних навчань із залученням підрозділів Збройних Сил України та Національної гвардії. В рамках навчань розставлені блокпости.

Про це повідомляє пресслужба НГУ.

Міжнародні військові навчання: які маневри пройдуть в Україні в 2021 роціУкраїна в 2021 році проведе військові навчання за участю США, Великої Британії, Польщі та інших країн-членів НАТО.

«На деяких в'їздах до столиці виставлені блокпости Нацгвардії із залученням особового складу, бронетехніки і кінологічних розрахунків», - йдеться в повідомленні.

Навчання передбачають бойові завдання, охорону критично важливих об'єктів, забезпечення надійного функціонування органів державної влади і місцевого самоврядування, підтримку правопорядку і безпеки в столиці в тому числі за участю столичної бригади з охорони громадського порядку Національної гвардії України.

Навчання триватимуть до 13 серпня. Вони проводяться з метою реалізації державної політики, спрямованої на безпеку і захист населення і територій України, зазначили в НГУ.

Нагадаємо, раніше жителів столиці попереджали про те, що у Києві з 10 по 13 серпня пройдуть військові навчання, у зв'язку з чим можуть лунати «вибухи».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: