Українська велосипедистка здобула срібло в завершальний день Олімпіади в Токіо

Читать на русском
Українська спортсменка Олена Старікова завоювала срібну медаль у спринті з велоспорту на Олімпійських іграх у Токіо.
AP Photo/Christophe Ena

Українська спортсменка Олена Старікова завоювала срібну медаль у спринті з велоспорту на Олімпійських іграх у Токіо.

Олена Старикова принесла Україні ще одну срібну медаль на Олімпійських іграх-2020. У фіналі суперницею українки була канадська велосипедистка Келсі Мітчелл. У двох заїздах вона обігнала Старікову на 0,061 та 0,064 секунди і здобула золото.

Бронзову медаль у спринті завоювала представниця Гонконгу Вай Зе Лі, яку перемогла в півфіналі Старікова.

Які призові отримували українські медалісти на Олімпійських іграхЯкою була сума призових українських спортсменів на Олімпійських іграх – на інфографіці Слово і діло.

Медаль Старікової четверта у велоспорті за всю історію України на Олімпійських іграх. Загалом українські спортсмени вибороли на Олімпіаді 19 нагород – 1 золоту, 6 срібних та 12 бронзових медалей.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх у Токіо 7 серпня 19-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула бронзу у стрибках у висоту. Магучіх змогла взяти висоту в 2 метри з другої спроби, але ні 2.02, ні 2.04 українці не скорилися. Ці Ігри стали для неї першими у кар’єрі.

Також 7 серпня Україна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020 в артистичному плаванні. Українські синхроністки змогли зберегти своє третє місце після першої програми фіналу. А Олександр Хижняк став срібним призером з боксу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: