Україна виборола ще одну медаль на Олімпіаді-2020

Читать на русском

У суботу, 7 серпня, Україна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020 в артистичному плаванні. Українські синхроністки змогли зберегти своє третє місце.

У суботу, 7 серпня, Україна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020 в артистичному плаванні. Українські синхроністки змогли зберегти своє третє місце після першої програми фіналу.

Які призові отримували українські медалісти на Олімпійських іграхЯкою була сума призових українських спортсменів на Олімпійських іграх – на інфографіці Слово і діло.

Після технічної програми українки посідали третє місце, маючи в активі 94.2685 бали. Вони випереджали Японію менш ніж на бал, при цьому відставали від Китаю і Російського олімпійського комітету на майже 2 і 3 бали відповідно. У довільній програмі українки також показали третій результат, набравши 96.0333 бали. Загальна кількість балів України склала 190.3018 - це бронза Олімпіади в Токіо.

У складі України виступали Марина Алексііва, Вадислава Алексііва, Марта Федіна, Катерина Резник, Анастасія Савчук, Аліна Шинкаренко, Ксенія Сидоренко та Єлизавета Яхно.

Також сьогодні український боксер Олександр Хижняк став срібним призером Олімпійських Ігор -2020 в Токіо.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: