Українська легкоатлетка здобула олімпійську бронзу у стрибках у висоту

Читать на русском
Ярослава Магучіх стала бронзовою медалісткою Олімпійських ігор в Токіо в стрибках у висоту. Ірина Геращенко та Юлія Левченко залишилися поза п'єдесталом.
AP Photo/Petr David Josek

Ярослава Магучіх стала бронзовою медалісткою Олімпійських ігор в Токіо в стрибках у висоту. Ірина Геращенко та Юлія Левченко залишилися поза п'єдесталом.

На Олімпійських іграх у Токіо 7 серпня 19-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула бронзу у стрибках у висоту. Магучіх змогла взяти висоту в 2 метри з другої спроби, але ні 2.02, ні 2.04 українці не скорилися. Ці Ігри стали для неї першими у кар’єрі.

Перше місце посіла представниця ОКР Марія Ласіцкене (204 см). Друге – австралійка Нікола Макдермотт (202 см).

Які призові отримували українські медалісти на Олімпійських іграхЯкою була сума призових українських спортсменів на Олімпійських іграх – на інфографіці Слово і діло.

Також у фіналі брали участь ще дві українки – Юлія Левченко та Ірина Геращенко. Левченко не завершила змагання на 8-му місці з результатом о 1.96. А ось Ірина Геращенко зупинилася за крок від п'єдесталу. Вона взяла 1.98, але тричі не змогла взяти 2 метри. Тому в результаті здобула четверте місце.

Нагадаємо, у суботу, 7 серпня, Україна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020 в артистичному плаванні. Українські синхроністки змогли зберегти своє третє місце після першої програми фіналу.

Також сьогодні український боксер Олександр Хижняк став срібним призером Олімпійських Ігор -2020 в Токіо.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: