У Греції українські пожежники врятували два населених пункти

Читать на русском
Українські рятувальники впродовж минулої доби ліквідували у Греції окремі осередки лісових пожеж по фронту 2 250 метрів та врятував два населених пункти.
www.dsns.gov.ua

Українські рятувальники впродовж минулої доби ліквідували у Греції окремі осередки лісових пожеж по фронту 2 250 метрів та врятував два населених пункти.

Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

«Протягом 7 серпня зведеним загоном ДСНС чисельністю 100 осіб на території периферії «Спатарі» у Греції ліквідовано окремі осередки пожежі по фронту 2 тис. 250 м, глибиною до 200 м, врятовано 2 населених пункти с. Спатарі та с. Метохи», – йдеться в повідомленні.

В Держслужбі зазначили, що врятовано від вогню 27 житлових будинків, 1 культову споруду, 33 господарчі будівлі, 1 зерносховище, 1 притулок для собак, 54 вулики та стадо овець.

Роботи з ліквідації пожеж у Греції тривають.

Нагадаємо, у Греції в результаті масштабних лісових пожеж з'явилися перші жертви – загинули вже двоє людей. Ще 20 людей постраждали.

Президент Володимир Зеленський доручив Кабінету міністрів надати допомогу Греції в боротьбі з лісовими пожежами. Напередодні українські рятувальники вже прибули до Греції. Зведений загін з 100 українських пожежників надасть допомогу в боротьбі з вогнем.

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок в деякі райони Греції.

Раніше повідомлялося, що у Греції людей евакуювали морем з острова поблизу Афін через пожежі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: